Durva felvételek, az elborult késelő a rendőrnőre is rátámad, aki kénytelen lelőni – videó

Megosztás

A zsaru először lábon lövi a támadót, aki vérző sebbel is hevesen támad, itt már nem volt más megoldás, likvidálni kellett a teljesen bezakkant férfit. Külső és testkamerából is rögzítésre került az eset, sokkoló videók mutatják, milyen necces volt a helyzet.

A Michigan államban található Dimondale boltjában megkéselt egy 77 éves férfit egy maszkot nem viselő vásárló. A menekülő férfi autóját egy sheriff-helyettes állította meg, aki lelőtte a rátámadó férfit. Az esetről tanulságos videó készült.

Nagyon tanulságos képsorokat rögzített az USA Delta nevű településén egy ház biztonsági kamerája. Ezt most szerkesztve azért mutatjuk meg olvasóinknak, mert sokakban az a téves képzet él, hogy egy őrjöngő embert egy láblövéssel könnyen meg lehet állítani.

A videó megtekintését kizárólag nagykorű és erős idegzetű nézóinknek javasoljuk. A felvételen semmit nem takartunk ki.

Ijesztő, mennyire a másodperc töredéke alatt kellett döntenie a rendőrnek és mennyire nem akart leállni a támadó

A videón látottak előzménye az volt, hogy a 43 éves Sean Ruis Limondale település egyik kis boltjában szóváltást követően megkéselt egy 77 éves férfit, aki szóvá tette, hogy Sean Ruis nem visel maszkot.

A késelést követően a férfi autóval elmenekült. Kb. 10 kilométerrel arrébb egy sheriff-helyettes kiszúrta a körözött autót és megállította. A kiszálló férfinél kés volt és másodpercekkel később rátámadt a rendőrnőre, aki két hullámban beleürítette a tárat.

Késsel támadt a sheriff-helyettesre a férfi

Az jól látszik a videón, hogy a férfi az első lövések után meg sem torpant és elérte a hátráló rendőrt, de az egyik lövéstől kiesett a kezéből a kés.

Ez közel volt...
Sok “sasszemű” kommentelő kiszúrta a csavarhúzót – de nézzük csak meg a támadó másik kezét is!

Az akkor már tántorgó férfi ekkor újabb lövéseket kapott és a földre rogyott, majd nem sokkal később meghalt.

A videón nagyon jól érezhetőek a távolságok és mivel hangot is rögzített a kamera, ezért az események pontosan rekonstruálhatók.

A támadó több lövést kapott, mire összecsuklott

Amerikai fórumokon többen azt boncolgatják, miért nem használt lőfegyver helyett elektromos sokkolót a rendőr.   Vajon mennyit ért volna el vele a felbőszült férfivel szemben, illetve mi lett volna, ha elvéti?

112press.hu

Megosztás

Related posts