Az amerikai zavargások árnyoldala – fejbe lőttek egy 24 éves anyukát a BLM-aktivisták, mert azt mondta: “Minden élet számít”

Megosztás

Ebben az ügyben sajnos nem mondhatunk olyat, hogy van a jó oldal és van a rossz oldal. Vannak jó ügyek, ám ahogy általában minden nagyméretű tüntetésnél, itt is csapódik a bűnözői réteg és ez máris árnyékot vet az egészre. Most az Egyesült Államokban ezért az életével fizetett egy fiatal hölgy.

A 24 éves Jessica Doty Whitaker gyilkosai egy hároméves kisfiút tettek félárvává.

Jessica Doty Whitaker és három ismerőse Indianapolis egyik utcáján sétált, mikor egy ötfős, BLM-szimpatizánsokból álló társasággal találták szembe magukat. A két csoport között kisebb vita alakult ki azon, hogy a nő azt mondta az aktivistáknak, hogy „All Lives Matter”, vagyis „Minden Élet Számít” – írja a Foxnews.com.

Nem sokkal ezután az is kiderült, hogy a gyilkosságot egy ötfős „antifasiszta” csoport követte el, négy férfi és egy nő.

Már az első összeszólalkozáskor előkerültek a fegyverek, ekkor azonban még meghátráltak, hogy később lesből támadhassanak.

A 24 éves Jessica Doty Whitakert és ismerőseit az egyik BLM-aktivista már a helyszínen le akarta lőni, de a későbbi áldozat vőlegénye is elővette a fegyverét, ezzel akkor még sikerült elhárítani a támadást.

Ezek után az elkövetők lesből támadtak egy közeli hídról, itt már nem volt menekvés. A brutális gyilkosság után az áldozat vőlegénye is leadott néhány lövést, de a sötétben senkit nem sikerült eltalálnia. Sajnos egyértelmű, az elkövetők gyilkolni akartak.

Jessica Doty Whitakert azonnal kórházba szállították, de az életét már nem sikerült megmenteni. Az ápolóként dolgozó nő egy hároméves kisfiút hagyott maga után. Ráadásul utána a Dailymail azt is kiszúrta, hogy a Facebook-oldalára sértő üzenetek érkeztek BLM-támogatóktól, egyikük azt írta: “Így kell tökéletesen megszabadulni egy újabb rasszistától”. Ahogy az elején mondtuk, lenne egy jó ügy, de a csapódó sleppet valahogy ki kellene szűrni.

Foxnews

Megosztás

Related posts