Nagyon megszívták, akik ebbe a vízzel teli kátyúba beleszáguldottak – videó

Megosztás

Örök szabály, hogy esős időben kerülni kell az úthibákat, mivel sosem tudhatjuk, mennyire mély is a gödör, amibe belehajtunk. Ezt a videóban szereplő autósok is megtanulták saját kárukon. Rossz nézni és hallgatni a becsapódásokat. A videó ugyan nem Magyarországon készült, de azért hazánkban sem lenne annyira meglepő.

Autósként biztos neked is megvan az a szörnyű érzés, mikor egy kátyút már nem tudsz biztonságosan kikerülni. Amikor az egyetlen amit tehetsz, hogy a fogad kicsit összeszorítod, előjön valami nevetséges fájdalommal teli grimasz az arcodon és villám tempóban azért imádkozol, hogy ne a futóművesnél kelljen folytatni a napod.

Esős időszakban a vízzel megtelt mélyedések különösen veszélyesek, hiszen egyrészt rengeteg van belőlük a hazai utakon is, másrészt nem tudjuk, hogy milyen méretűre moshatta ki a víz. Legtöbbször próbálod kikerülni, de sokszor szinte lehetetlen.

Egy biztos, úgy egyik autós sem szeretne járni, ahogy a felvételen szereplők. Ők is gyanútlanul hajtottak bele a vízzel megtelt mélyedésbe, amit pedig az az autóikkal művelt, azt még nézni is fáj.

Y yo que me quejaba de los pozos de mi ciudad

Y yo que me quejaba de los pozos de mi ciudad

Posted by Planchados Del Oeste on Friday, July 10, 2020

Bpiautosok.hu

Megosztás

Related posts