A településén elsőként szerzett diplomát a gyönyörű roma lány

Megosztás

Rostás Tünde rendkívül büszke diplomájára, amivel az “első cigány a településen, aki diplomát szerzett”. Emellett felettébb szép is a hölgy, minden tekintetben sokunk számára példakép lehet. Pedig nagyon sokan nem hittek még a telepen sem benne, hogy sikerülhet neki. Ő azonban annál keményebben küzdött. Megérte.

A közösségi médiában számolt be a nagy sikerről, amihez mi is csak teljes szívvel gratulálni tudunk. Csak így tovább, remélhetőleg mindenki számára követendő példává válik Tünde.

“Sikeresen megszereztem a diplomám!👩‍🎓
Az elmúlt 3 év sok hittel, reménységgel, nehézséggel és félelemmel múlt el… Csak a családom, barátaim és Isten tudta hogy sikeres Nemzetiségi Óvodapedagógus leszek. A cigánytelepen ahol élek sokan elítéltek, és nem hittek bennem, de mindezt hallván meg jobban küzdöttem az álmaimért.”

“Köszönöm a családomnak, a barátaimnak, mentoromnak Heninek tanáraimnak, a Szakkollégiumnak azt a támogatást amit kaptam, nélkületek nem ment volna. A legjobban az Úrnak köszönöm hogy végig mellettem volt. Köszönöm Istenem hogy én lehetek Nyírvasváriban az első cigány aki diplomát szerzett!
(jöhet a következő 🤫 😉) 👩‍🎓 ” – írja Tünde a Facebookon.

Büszkén pózolt már a szakdolgozatával is
Diplomamunkáját pedig sikerrel megvédte – gratulálunk!

Facebook

Megosztás

Related posts