Szuper ötlet volt – kamunak tartotta a vírust a 30 éves férfi, elment egy COVID-buliba, néhány héttel később el is hunyt

Megosztás

Haláltusája közben elismerte az őt ápoló nővéreknek, hogy bizony hibázott, de ezt már nem volt alkalma kijavítani, mert a kórházban meghalt. Az érintett kórház szerint ez is újabb bizonyíték, hogy a vírust bárki elkaphatja és akár bele is halhat. Főhősünkkel éppen ez történt, szándékosan ment olyan buliba, ahol tudta, a főszervező koronavírusos.

Belehalt a koronavírus okozta betegségbe egy 30 éves amerikai – írja az ABC. A portál szerint az áldozat úgy gondolta, az egész járvány egy kamu, ezért néhány héttel ezelőtt elment egy COVID-Partynak nevezett eseményre. Ezen a héten, egy texasi kórházban végül belehalt a betegségbe. 

„Azt hiszem, hibát követtem el. Azt gondoltam, ez csak egy hoax, de nem az” – a portál beszámolója szerint ezek voltak az utolsó szavai, melyeket a nővérekkel osztott meg. 

A kórház orvosigazgatója, Dr. Jane Appleby közleménye szerint a meg nem nevezett páciens az ápolóknak mesélt a buliról, amit egy olyan ember szervezett, aki koronavírus-fertőzött volt. A kórház orvosa hozzátette, nem azért osztotta meg betege tragikus történetét, hogy bárkit megijesszen, hanem hogy felhívja a figyelmet arra, hogy a vírust tényleg bárki elkaphatja. 

A texasi Bexar megyében, ahol az eset történt, 18602 regisztrált fertőzött van, az esetek száma csak péntek óta 923-mal nőtt. Appleby szerint egyre több fiatal kerül kórházba a vírus miatt, és arra figyelmeztet, az nem válogat, így mindenkit arra biztat, viseljenek maszkot, és maradjanak otthon.

444.hu

Megosztás

Related posts