Elkapták a pofátlan tolvajt, aki vendéglátóját lopta meg az éj leple alatt és vált kámforrá

Megosztás

A borsodi bűncselekményeket itt ráadásul még nem is fejezte be, gyorsan két további helyről is lopott a megyében. Azóta rendőrkézen a fiatalember.

Az Edelényi Rendőrkapitányság kifosztás és lopás bűntett, továbbá lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 24 éves férfival szemben.

A gyanúsított július 8-án egy hangácsi ingatlanban volt vendégségben. A férfi a háziak pihenését kihasználva a hajnali órákban a házat átkutatta, és több tízezer forinttal távozott az ingatlanból. Ezt követően betört egy helyi zöldséges üzletbe, ahonnan szintén készpénzt tulajdonított el, majd egy közeli településről egy biciklit is ellopott.

A szállásadó hangácsi család egyik tagja június 9-én reggeli ébredése után észlelte, hogy vendégük és készpénzük is eltűnt az éjszaka folyamán, így azonnal bejelentést tett a rendőrségre.Az egyenruhások rövid időn belül azonosították, és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, aki kihallgatása során beismerte a terhére rótt bűncselekmények elkövetését.

Borsodihir.hu

Megosztás

Related posts