Puzsér szerint Berki Krisztián egy jogállamban már rég a sitten volna

Megosztás

A celeb rágalmazásért, becsületsértésért feljelentette Puzsért, és mivel a bíróságon sem sikerült kibékíteni a feleket, perük októberben folytatódik.

Puzsér Róbert egy friss videójában az üggyel kapcsolatban azt fejtegette, miért is ne nevezhetné kultúbűnözőnek a heréjét kivasaltató Berkit? Miért is ne nevezhetné politikusbűnözőnek, amikor az őszi főpolgármester-választásra 10 ezer ajánlócédulát gyűjtött, de csak feleannyi szavazatot kapott?

Ráadásul Berki korábban maga ismerte el bűnösségét egy számlagyáros ügyben – emlékeztet Puzsér.

A harsány publicista szerint az a Berki Krisztián akarja őt börtönbe juttatni, aki egy jogállamban már rég a sitten volna.

Puzsér bevágott egy részletet arról is, amikor Hódi Pamela, Berki volt párja panaszolja, hogy az izomceleb heti rendszerességgel fenyegeti, és eltökélt célja, hogy tönkretegye az életét.

Berki Krisztián a sikertelen békítő tárgyalás után a Blikknek azt mondta, Puzsértól csak annyit kért, hogy vonja vissza a családjára tett “mocskolódó megjegyzését”. Puzsér szerint ő ilyet nem mondott, de azt valóban megemlítette, hogy Berki a celebkedéseihez gátlástalanul felhasználja gyermekét is.

Megosztás

Related posts