Megérkeztek a helyszíni felvételek a halálos motorbalesetről, a másik fél szerint a fideszes politikus jóval gyorsabban hajtott

Megosztás

Ahogyan arról tegnap is beszámoltunk, elhunyt Koncz Ferenc fideszes parlamenti képviselő, aki Borsodban, egészen pontosan Bekecsen szenvedett végzetes balesetet. Az eddigi információk szerint jelentősen túllépte a megengedett sebességet a motoros, ezért történt a csattanás. Megszólal a tragikus eset másik érintettje.

“Ma reggel egy tragikus balesetben életét vesztette Koncz Ferenc, a Fidesz országgyűlési képviselője. Képviselőtársunkat a frakció saját halottjának tekinti, és osztozik a család fájdalmában” – írta a Fidesz-frakció sajtóosztálya.

Azóta biztossá vált, hogy a képviselő az a motoros, aki a rendőrségi hírek szerint pénteken Bekecsen a Honvéd utcában ütközött össze egy autóval. A rendőrség a balesetről annyit közölt, hogy a bekecsi Honvéd utcában egy asszony az autójával éppen megfordult, amikor egy motorral közlekedő férfival összeütközött. (Bekecs község Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a Szerencsi járásban, Miskolctól 32 kilométerre keletre, a Tokaji borvidéken, Szerencs várossal gyakorlatilag egybeépülve.)

Koncz Ferenc életéért küzdöttek, de nem tudták megmenteni. Azóta azt is megtudhattuk, hogy a gépkocsit éppen a legyesbényei polgármester vezette, úgy tűnik, sokkal jobban húzta a gázt Koncz, mint a megengedett.

Kerestük Legyesbénye első emberét, hogy megtudjuk, mi történt pontosan, de ő még a rendőrségen volt, így a telefonját a férje vette fel. Az ő elmondása szerint a képviselő meglehetősen gyors tempóban érkezett, ez is az egyik oka lehetett a szörnyű esetnek.

– Szerintünk jóval a megengedett sebességhatár felett, nagyjából 80 kilométer/órával mehetett a motoros. Ráadásul ki tudta volna kerülni a feleségem autóját, olyan nagy hely volt mellette – mondta a férj, aki szerint a felesége nem érzi felelősnek magát a balesetért, mivel semmit sem lehetett látni a motorosból.

– Egy enyhe kanyarból jött, egy kisbuszt előzött, majd visszasorolt, miközben a feleségem fordult le az útról – magyarázta.

Ami még inkább tragikussá teszi az esetet, hogy a szerencsétlen baleset résztvevői jól ismerték korábbról egymást, Legyesbénye ugyanis Koncz Ferenc választókerületéhez tartozik, így rendszeresen találkozott a képviselő és a polgármester. Két hete például nem messze a baleset helyszínétől adtak át közösen egy új felújított útszakaszt, egymás mellett álltak az útavatás alatt.

A baleset helyszínéről nemrégiben fotók érkeztek:

A képek forrása: globotv.hu

A képviselő tragédiáját követően újabb baleset rázta meg Bekecset, egy busz csúszott be az árokba.

Likenews.hu

Megosztás

Related posts