Megszületett a háromszoros világbajnok magyar kajakos 11. gyermeke

Megosztás

Nem mindennapi családban éli mozgalmas életét az olimpiát is megjárt, háromszoros világbajnok magyar kajakos, Joób Márton. Megérkezett a 11. gyermek is a családba, úgy tűnik, több már nem lesz. Óriási volt az öröm az új jövevény miatt.

Valójában már májusban megszületett a kisfiú, de jóval korábban, mint ahogy eredetileg kellett volna. Szerencsére júniusban már minden rendben volt és hazavihették a kis Jordánt.

Néhány héttel ezelőtt újt taggal bővül a Joób család, hiszen megszületett Joób Márton és felesége 11. gyermeke. A kisfiú, aki május 18-án jött világra (két hónappal a kiírt időpont előtt), a Jordán nevet kapta.

– Váratlanul történt, és mivel a méhlepény elkezdett leválni, sürgősségi császármetszéssel született. Hálásak lehetünk, hogy nem volt semmi komoly gond, mindketten jól vagyunk – mesélte Joób Dóra

A kép elkészítése óta már nem tíz, hanem tizenegy poronty van otthon

Nagy volt az öröm, amikor a picit hazavitték a kórházból és a testvérek először pillanthatták meg.

Jordán 22 napot töltött a koraszülöttosztályon, de már otthon cseperedik, és mostanra elérte a három kilót. Édesapja, aki a szegedi önkormányzat képviselőjeként és tanácsnokaként dolgozik, azt mondta, a kisfiú sokat alszik, a legjobbakat akkor, amikor nagy a hangzavar – ez a tíz testvére mellett gyakran előfordul. 

Joób Márton olimpiai kajakos és felesége, Dóri 5-6 gyereket szerettek volna, ám a hatodiknál érezték, nem akarnak megállni ennyinél.Bár Jordán után szerettek volna még egy-két gyereket, de az orvosok nem javasolták az édesanyának, hogy ismét szüljön, így megfogadják a jó tanácsot.

Borsodihir.hu

Megosztás

Related posts