Megfenyegette a Rolling Stones Donald Trumpot

Figyelmeztette a Rolling Stones az Egyesült Államok elnökét, Donald Trumpot, hogy kénytelen lesznek jogi lépéseket tenni, ha továbbra is az ő dalaikat fogja játszani az elnök különböző nyilvános gyűlésein és kampányain.

A banda jogi csapata már együttműködik a megfelelő szervekkel, például a BMI-al, hogy minél hamarabb elérhessék, hogy Trump ne használhassa továbbra is jogtalanul a zenéjüket, írja a BBC.

Mint ismeretes, Trump már 2016-ban is a Rolling Stones You Can’t Always Get What You Want című számát játszotta különböző gyűlésein, szintén engedély nélkül. A banda már akkor is felszólalt, azonban akkor még nem fordultak különböző jogi szervekhez, mindössze csak egy tweetet posztoltak, melyben leírták, “A Rolling Stones nem támogatja Donald Trumpot.”

Az információk szerint a BMI már felvette a kapcsolatot a Rolling Stones részéről a Trump kampány szervezőivel melyben az elnök tudomására hozták, ha továbbra is jogtalanul fogja a Stones zenéit használni, az súlyos jogi következményekkel járhat – eddig azonban úgy néz ki ez nem igazán hatja meg az Egyesült Államok elnökét.

Related posts