Justin Bieber milliárdokra perli az őt szexuális zaklatással vádoló nőket

Megosztás

A hét elején írtunk arról, hogy Justin Bieber kanadai énekes a Twitteren vágott vissza az őt szexuális zaklatással vádoló nőknek – írta az Index.

Az egyik állítás szerint 2014-ben történt az abúzus az austini SXSW fesztiválon, egy másik pedig egy évre rá New Yorkban. Bieber azonban számos bizonyítékot (hotelszámlát és egyebeket) mutatott be, amelyek arra utaltak, hogy nem igaz a nők által előadott történet.

Bieber már akkor is utalt rá, hogy megteszi a szükséges jogi lépéseket. És megtette: 20 millió dolláros (mintegy 6,3 milliárd forintos) kártérítési pert indított a vádlók ellen. A CNN által megszerzett periratokban azt írják Bieber ügyvédei, hogy a Twitteren Kadi nicknéven futó nő állítási “tényszerűen lehetetlenek”, és ellentmondanak a saját korábbi írott állításainak. Álláspontjuk szerint “a vádak teljes mértékben fabrikáltak, az indítékuk a figyelem felhívása és a hírnév elnyerése. Számos tanú van, akik ellentmondanak Hadi állításainak.”

Kadi azt állította, hogy Bieber 2015-ban zaklatta őt New Yorkban. Azután állt elő a történettel, hogy egy másik nő, aki a Danielle nevet használja, megvádolta az énekest azzal, hogy 2014. március 10-én zaklatta őt az austini Four Seasons Hotelben.

Bieber jogi képviselői szerint azonban ez a sztori ott sántít, hogy bár az énekes valóban az austini Four Seasons Hotelben vacsorázott aznap (és ez megjelent a sajtóban is, innen értesülhetett róla Danielle), de nem ott szállt meg. A nő azóta törölte a bejegyzést a Twitterről.

“Minden szexuális zaklatásról szóló állítást nagyon komolyan kell venni, és ez tette szükségessé a válaszomat. Ez a történet ugyanakkor tényszerűen lehetetlen, ezért a Twitterrel és a hatóságokkal együttműködve megteszem a szükséges jogi lépéseket” – írta Bieber a Twitteren.

Megosztás

Related posts