A kiesés hírére berohantak a pályára a debreceni barbárok és lökdösni, rángatni kezdték saját játékosaikat – videó

A mérkőzés lefújását követően nagyon gyorsan átvette az irányítást a pályán egy közepes létszámú, debreceni ultrákból álló, magukat szurkolónak nevező, balhét kereső csoportosulás. A DVSC drámai körülmények között esett ki az élvonalból, a játékosokon vezették le a feszültséget. A rendőrök láttán pedig futottak, mint a nyulak.

A Debrecen hazai pályán csak 1-1-es döntetlent játszott a Pakssal az NB I. utolsó fordulójában, így az elmúlt 15 év legsikeresebb magyar csapata kiesett az első osztályból. A csalódott Debrecen-szurkolók egy része a mérkőzés lefújása után beözönlött a pályára, és jó páran lökdösni kezdték a Debrecen sírás szélén lévő játékosait.

Többekről valósággal letépték a mezt, miközben a hangosbemondón arra kérték a drukkereket, hogy ne bántsák a játékosokat. A rendezőknek egy ideig nyomuk sem volt, végül a rohamrendőrök vetettek véget a kaotikus állapotoknak, és lekergették a hőzöngőket a pályáról.

A játékosok nem menekültek el automatikusan a szurkolók elől, a rohamrendőrök viszont csak két perc múlva kaptak észbe, hogy a játékosoknak bajuk eshet. Volt, akinek csak a mezét húzták le, de volt, akit meglökdöstek. Ahogy megérkeztek a játéktérre a rendőrök, a drukkerek azonnal visszahúzódtak (szó szerint visszafutottak, mint a nyulak), és a tulajdonos, Szima Gábor takarodását követelték. Szimát a VIP-ben is szidták, nemcsak verbális támadást kellett kiállnia, flakonokat is dobtak felé.

Az eset érdekessége, hogy az összecsapás végén a Debrecen kétszer is csak centiméterekre volt a győzelemtől és a bennmaradástól, de végül nem sikerült begyötörniük a győztes gólt.

Nem sokon múlott a debreceni győzelem

A Debrecen az utolsó pillanatokban mindent megtett a győzelemért, de a legnagyobb helyzeteket is kihagyta, így végül búcsúzni kényszerült az élvonaltól.

Posted by M4Sport on Saturday, June 27, 2020

Index.hu

Related posts