Megáll az ész – már kismotorral is büntetőfékeznek – videó

Megosztás

Kezd teljesen megzakkanni a világ, ez alól a közlekedés sem kivétel. Videónkban egy büntetőfékező kismotoros embert láthatunk, amint éppen egy autóst szívat. Amellett, hogy bunkó, totálisan szabálytalan is. Csak arra nem gondolt főhősünk, mi történt volna, ha egy hevesebb vérmérsékletű ember ül a volánnál mögötte…

24-én délelőtt, röviddel 9 óra után történt az eset, olvasónk sorai szerint. A felvétel beküldője eredetileg egy kérdéssel fordult hozzánk:

“Véleményetek szerint ez már büntetőfékezésnek minősül?”

Hát…, véleményünk szerint annak nézett ki, valamint talán a konfliktust szerette volna tisztázni az úriember, de rátok bíznánk a véleményalkotás

Sajnos heti szinten publikálunk olyan felvételeket, ahol egy vélt, vagy valós sérelem miatt, büntetésképpen ráfékezik a sértett autós, ezzel hirtelen fékezésre, vagy akár megállásra kényszerítve a másik, mögötte haladó közlekedőt.

Az, hogy motorral is valaki erre vetemedjen, az már több, mint nonszensz… igaz, láttunk már ilyet korábban autópályán is egy valamivel nagyobb motorkerékpárral, annak nagyon csúnya vége lett.

A fent említett oroszországi eset

Bpiautosok.hu

Megosztás

Related posts