Jövő héten újranyit a miskolci Cinema City is

Megosztás

A Művészetek Háza Béke és Uránia termei után július elején megnyit a multiplex mozi is.

Jelentős magyar filmkínálattal indítja újra a mozizást a Cinema City fővárosi és vidéki filmszínházaiban július 2-tól – mondta el a minap.hu érdeklődésére Buda Andrea, a hálózat marketing és PR igazgatója.

–  A mozihálózat júliusi programjában kiemelt szerepet kapnak majd a magyar filmek, így a Cinema City újra műsorára tűzi többek között Szabó István Zárójelentés című filmjét, Básti Juli, Tenki Réka és Mészáros Béla főszereplésével a Seveled című alkotást, illetve a Vad erdők, vad bércek- A fantom nyomában természetfilmet is – sorolta.

A magyar és európai filmek mellett a márciusi filmkínálat is visszakerül a műsorra, így többek között a Bad Boys – Mindörökké Rosszfiúk, a Dolittle, a Bloodshot, a Sötét vizeken, vagy Guy Ritchie rendezésében, az Úriemberek. Újdonságként érkezik Jessica Chastain főszereplésével az AVA vagy a Juliette Binoche nevével fémjelzett Hogyan legyél jó feleség? francia vígjáték is. A Cinema City emellett tervezi tematikus Star Wars mozimaraton szervezését is.

Buda Andrea elmondta, az újranyitás után az év második fele a hollywoodi kasszasiker filmek jegyében telik majd. „A formátumokban is gazdag moziélményt Christopher Nolan TENET sci-fi-je, a Disney stúdió élőszereplős Mulan filmje, a Gal Gadot főszereplésével készült Wonder Woman 1984, a Magyarországon forgatott Fekete özvegy, a 25. Bond film vagy Tom Cruise Top Gun: Maverick című filmje teszi majd teljessé.”

A Cinema Cityk március 17-étől kényszerűen több mint száz napon át tartottak zárva, ennek ellenére azonban az élet nem állt meg teljesen sem a fővárosi, sem a vidéki komplexumokban.

-A mozigépeket mindennap el kellett indítani, hogy nehogy meghibásodjanak, de rendszeresen takarítottunk a mozijainkban és a szükséges, folyamatos üzem alatt el nem végezhető karbantartási munkálatokat is mostanra időzítettük – mondta Buda Andrea.

A marketing és PR-igazgató hozzátette és egyes mozik, így a miskolci is, rövidebb nyitvatartással várja majd az érdeklődőket az első időszakban. „A miskolci Cinema City július másodikától hétköznaponként csak 15 órakor nyit majd” – mondta.

A mozi részletes programja június 26-tól érhető el, minden információ megtalálható lesz a cinemacity.hu weboldalon.

Megosztás

Related posts