Elképesztő: a kegyetlen anya 26 éven át patkányok között tartotta fogva saját lányát

Megosztás

A szendvicsekkel sem tudott mit kezdeni, mivel hosszú éveken keresztül macskaeledelt kellett ennie. Nem is volt fogalma arról, milyen a külvilág, annyira elszigetelte őt saját anyja. Ha az idős hölgy nem betegszik meg, talán még most sem derül fény az egész történetre.

Huszonhat év után szabadult ki az oroszországi Arefinszki nevű faluban található apró kunyhójukból az a nő, akit édesanyja fogságban tartott. Nagyezsda Busujeva utoljára iskolásként látott napfényt, 16 évesen ugyanis az anyukája, Tatjana nem engedte, hogy továbbtanuljon vagy munkát keressen. Szerette volna megóvni a külvilág veszélyeitől, ezért bezárta a házukba – ahol se áram, se víz nem volt.

A lány elmondta, ahogy múltak az évek, egyre inkább megszokta a bezártságot, egyszer sem akart megszökni. Később még elszigeteltebben éltek, amikor az édesanyja nyugdíjas lett.

Tatjana és Nagyezsda macskákkal osztották meg otthonukat. sőt, a szülő a macskák eledelével etette gyermekét is az elmúlt 26 évben..

Hihetetlen, hogy a XXI. században ilyen egyáltalán megtörténhet

Csakhogy egy nap az édesanya bekerült a kórházba – a hírek szerint sztrókot kapott – és a lánya 42 évesen újra elhagyta a házat. Az önkormányzathoz is elment, ekkor derült fény a kegyetlen gyereknevelésre.

NAGYEZSDA EGYEDÜL JÖTT BE AZ IRODÁMBA. SZERETTÜK VOLNA MEGETETNI, EZÉRT CSINÁLTUNK PÁR SZENDVICSET, DE AZ NEM KELLETT NEKI

– idézi a The Sun az önkormányzat vezetőjét, Vaszilij Tovarnovot.

Az anyukának rendkívül furcsa felfogása volt a gyermeknevelésről

A férfi hozzátette, a 42 éves nő elmondta neki, a házuk tele volt patkányokkal, és a macskák tetemeit sem dobták ki, amikor azok elpusztultak. A fogságban tartott Nagyezsda úgy fogalmazott, az élete rosszabb volt, mint a macskáké, élő halottnak érzi magát. A történetet megismerve és a képeket látva sajnos egyet kell, hogy értsünk a hölggyel, nem kis munka lesz beilleszkedni a társadalomba ennyi év fogság után.

The Sun

Megosztás

Related posts