Egy vita hevében derült ki, hogy a tinilány egy abortusz elképesztő túlélője – a szülei nem is tudták, hogy valójában megszületett

Megosztás

“A szüleid nem is tudnak rólad” – vágták hozzá egy vita közben. Csak tizenévesen tudta meg, hogy édesanyján abortuszt végeztek, amikor terhes volt vele… csak éppen nem sikerült túl jól a beavatkozás. Melissa biológiai anyját is csak áldozatnak tartja a történetben, akit később megkeresett személyesen.

Alighanem a világ egyik legkülönösebb születéstörténetével Melissa “Missy” Ohden büszkélkedhet. A ma már 42 éves, Kansas Cityben élő asszony ugyanis tiniként tudta meg, hogy édesanyja abortuszon esett át, amikor terhes volt vele – őt pedig kórházi hulladékként hajították el. Csak a szerencsének – és egy kedves ápolónak – köszönheti, hogy életben van.

Noha Missy tudta, hogy szülei örökbe fogadták, azt, hogy miként jött világra, 14 évesen, egy családi vita során tudta meg.

– A szüleim soha nem próbálták meg elrejteni tőlem, hogy nem az övék vagyok – idézte fel hihetetlen történetének kezdeteit a The Sunnak Missy. Állítólag nővére, Tammy száján csúszott ki a mindent megváltoztató mondat:

A SZÜLEID NEM IS TUDNAK RÓLAD!

Missy végül hosszas keresés után, 2016-ban talált rá édesanyjára, Ruth-ra. Kiderült: az asszony maga is tini volt, amikor teherbe esett, szülei pedig kényszerítették rá, hogy vetesse el héthónapos magzatát, mert az örökbefogadást elfogadhatatlannak tartották.

A találkozást kétségtelenül mindkettejük életének legfeszültebb pillanatai előzték meg.

Melissa ugyanúgy áldozatnak látja ebben a történetben biológiai anyját, mint saját magát – ugyanakkor nem hajlandó megelégedni az áldozat szerepével.

ÚGY DÖNTÖTTÜNK, HOGY MINDKETTEN FELÜLEMELKEDÜNK AZ ÁLDOZATSZEREPEN. ÚGY DÖNTÖTTÜNK, ERŐSEBBEK LESZÜNK. ÉLÜNK. SZERETÜNK. MEGBOCSÁTUNK – ÉS ADUNK A VILÁGNAK.

Borsonline.hu

Megosztás

Related posts