Megpróbált elmenekülni a miskolci balesetet okozó sofőr, de elfogták

Megosztás

A mentőben ellátták sérüléseit, majd megpróbált elinalni, nem sikerült, elkapták. Nem meglepő módon kiderült, hogy ittasan vezetett, ez tovább súlyosbítja eddig sem könnyű helyzetét.

Az eddigi adatok szerint ittas sofőr okozta a pénteki reggeli balesetet, amely miatt óriási dugó alakult ki Miskolcon.

A hogy arról reggeli hírünkben beszámoltunk, baleset történt a Szentpéteri kapuban, a húszemeletes toronyháztól nem messze. A szemtanúk elmondása szerint az Opellel közlekedő férfi a hegyről lefelé hajtott a Katowice utcában. Már itt nekiment és összetört egy autót, ám tovább hajtott, ki a főútra, ahol egy taxival ütközött.

Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője érdeklődésünkre elmondta, hogy a baleset feltételezett okozóját a sérülései miatt a kiérkező mentőben ellátták, ám innen kiugrott, és megpróbált elfutni. A rendőrök azonban gyorsan elfogták, megszondáztatták, ami pozitív eredményt jelzett. Emiatt elvitték a kórházba vérvételre, majd előállították a városi rendőrkapitányságra, és megkezdték a baleset körülményeinek vizsgálatát.

Óriási lett a dugó – csak lépésben

A baleset miatt óriási dugó alakult ki a városban, a Szentpéteri kaputól a belvárosig, illetve a Vologda-lakótelepig órákig csak lépésben lehetett haladni.

Minap.hu

Megosztás

Related posts