Pornószínészekkel hívják fel a figyelmet az internet veszélyeire

Megosztás

Két meztelen színész bukkan fel abban a reklámban, amit a Új-Zéland kormánya készíttetett figyelemfelhívás céljából. Arra mutatnak rá a kisfilmmel, hogy milyen veszélyeket tartogat a gyerekek számára az internet – írta a 444.hu.

A nem mindennapi reklámban két meztelen pornósztár kopogtat be egy házba. Egy nő nyitja ki az ajtót, akivel közlik, hogy a fia gyakorlatilag éjjel-nappal pornót néz mindenféle eszközön. A pornósztárok, akiket humoristák játszottak, arra is kitérnek, hogy a valóságban sosem viselkednének úgy a partnerükkel szex közben, mint a filmen.

A reklám arra mutat rá, hogy a szülők feladata, hogy felvilágosítsák a gyerekeket a szexualitásról, ugyanis azok a fiatalok, akik az internetről tájékozódnak, egy igencsak torz képet kaphatnak a szexről és a partnerükkel való bánásmódról. Ezt ráadásul egy 2019-ben elkészült jelentés is bizonyítja, miszerint az új-zélandi fiatalok elsődleges eszköze az internet és a pornófilmek, ha a szexről akarnak tudni valamit.

Ez a reklám is egy sorozatba illeszkedik, amiben a új-zélandi kormány az internet gyerekekre gyakorolt veszélyeire figyelmeztet, például az internetes zaklatásra vagy a pedofíliára.

Megosztás

Related posts