Hétfőtől éjszakai vágányzár jön Miskolcon

Megosztás

Az 1-es és a 2-es villamos közlekedését is érinti mindez.

A teljes villamosvonalon éjszakai vágányzár lesz június 15-18. között, emiatt esténként az utolsó 1-es villamos a Tiszai pályaudvarról 20:00-kor, Felső-Majláthról 20:38-kor indul. Ezt követően villamospótló autóbuszok közlekednek – közölte az MVK Zrt.

A vágányzár a 2-es villamos közlekedését is érinti, az utolsó szerelvény a Tiszai pályaudvarról 19:55-kor, a Vasgyárból 20:23-kor indul, ezután az Újgyőri főtérről induló autóbuszokkal lehet eljutni a Vasgyárba, illetve a Vasgyárból az Újgyőri főtér felé. Ezeken a járatokon érvényes a villamosbérlet.

Keddtől péntekig hajnalban az első, teljes pályaszakaszon közlekedő 1-es villamos a Tiszai pályaudvarról 03:35-kor, Felső-Majláthról 04:15-kor indul. A 2-es villamos minden hajnalban üzemkezdettől közlekedik, vagyis az első szerelvény a Tiszai pályaudvarról 04:30-kor, a Vasgyárból 04:55-kor indul.

A villamospótló autóbusz megállóhelyei az éjszakai vágányzár idején: a Tiszai pályaudvaron a 31-es autóbusz indulóhelye, a Selyemrét és az Újgyőri piac között a villamosmegállók, a Bulgárföld, Diósgyőr városközpont, Alsó-Majláth villamosmegálló helyett az 1-es autóbusz megállóhelyei, a Bölcs utcai villamosmegálló helyett az 1-es autóbusz Alsó-Majláth megállóhelye, a DVTK Stadion, a Diósgyőri Gimnázium, a LÁEV és a Zenta utca villamosmegállónál a vele párhuzamos, út mellett kialakított villamospótló-autóbusz megállóhelyei, Felső-Majláthon az 54-es autóbusz leszállóhelyén áll meg és a kettes kocsiállásról indul.

Minap.hu

Megosztás

Related posts