Napi Bayer: A műsorvezető attól fél, hogy “kib*szott négerek mocskos bakancsát kell mosolyogva csókolgatni”

Megosztás

A Fidesz egyik legszabadabb szájú, házi műsorvezetője ismét villantott egyet. A rasszista gondolatokkal nem kicsit átitatott kirohanásában egy videóval illusztrálta, hogy a mostani helyzet milyen megalázó a fehérekre nézve. Igaz, a videóról azóta kiderült, hogy a világon semmi köze a mostani villongásokhoz és közel egy évvel ezelőtti.

Bayer Zsolt fideszes műsorvezető – aki ezelőtt is napi rendszerességgel írt arról, hogyan lőne agyon „ponyvaregényes kéztartással” olyan nem fehér embereket, akik kétes eredetű videókon nem viselkednek elég jól  – most azt írta ki a blogjára, hogy:

„Ez lenne a jövő? Kibaszott négerek mocskos bakancsát kell csókolgatni, és önfeledten mosolyogni hozzá? Örülni? Mert másképp kinyírnak vagy összevernek? Akkor inkább irány Szibéria! Istenem… hát mivé lett ez a világ…”

Ehhez egy német facebookozó szombati posztját mellékelte, amint fehér emberek fekete férfiak bakancsát csókolgatják. Ennél többet nem írt arról, milyen videót osztott meg olvasóival. 

Megkerestük a videó eredeti változatát: ezt a Black Hebrew Israelites nevű, fekete felsőbbrendűséget hirdető, szélsőséges, homofób és antiszemita gyűlöletcsoportnak minősített szervezet (annak is az ISUPK nevű szárnya) készítette, még tavaly, 10 hónappal a mostani zavargások előtt. Nem arról híresek, hogy komoly befolyásuk lenne az amerikai törvényhozásban, hanem leginkább arról, hogy utcasarkokon prédikálnak, és ha túl hangosak, rájuk hívják a rendőrséget.

Egy hete Bede Zsolt oldalán „mocskos nigger banánzabáló fekete szarokról” írtak – Bayer a kormánypárti huligánként balhézó Bedének is nagy rajongója. Ugye emlékszünk? Nem is olyan régen ez a Bayer Zsolt kapta meg a Magyar Érdemrend lovagkeresztjét…

444.hu

Megosztás

Related posts