Kamera rögzítette a borzalmas olaszországi autóbalesetet – videó

Megosztás

Valószínűleg a sofőr egy pillanatra elbóbiskolt és a leállósávon telibe kapott egy kamiont, ami a leállósávban álldogált. A másik komoly hiba pedig, hogy az autó utasai nem voltak bekötve, így négy halálos áldozattal járt a rövid elszenderedés.

Az olaszországi A1-es autópályán pénteken történt balesetben négyen haltak meg, köztük két kisgyerek.

Egy Romániából Szlovénián át Olaszországba utazó, Nápolyba tartó család szenvedett súlyos balesetet pénteken az olasz A1-es autópályán. – írta meg a hvg.hu, a video.corriere.it – re hivatkozva.

Az Arezzónál bekövetkezett balesetben négyen haltak meg. Egy sztrádán elhelyezett kamera rögzítette a történteket: a Volkswagen Sharant vezető sofőr egyszerűen letért az útról és egy leállósávban álló kamionnak ütközött.

Egy pár másodperces oda nem figyelés és máris óriási tragédia történt

A balesetben meghalt a sofőr két gyereke: egy nyolc hónapos ikerlány és egy 10 éves kisfiú, valamint a gyerekek nagyszülei. A gyerekek édesanyjának súlyos a sérülése, és megsérült a másik ikergyermek, valamint egy 14 éves gyerek.

A sofőrt, egy 30 éves férfit halálos közlekedési baleset okozása miatt őrizetbe vették.

Az kiderült, hogy alkoholt, kábítószert nem fogyasztott, így arra gyanakodnak a rendőrök, hogy a hosszú utazás miatt elnyomta az álom vezetés közben.

Az is kiderült azonban, hogy a hétszemélyes kocsiban nyolcan utaztak, és feltehetően egyikük sem volt bekötve. A baleset más résztvevői nem sérültek meg.

Bpiautosok.hu

Megosztás

Related posts