Törni-zúzni kezdett a 14 éves fiú, miután összeveszett barátnőjével

Megosztás

Egy buszmegálló és közvetlen környezete bánta a magáról teljesen megfeledkezett, megvadult fiú ámokfutását. Az események tükrében egyre inkább örülhet a volt barátnő, legközelebb talán ő lett volna a célpont.

Összetörte a buszmegálló oldalát, tönkretett három kukát, de még a gázjelző oszlopot is kitépte a helyéről az a 14 éves fiú, aki elég mérges lett, miután összeveszett a barátnőjével.

Közel 86.000 forintos kárt okozott idén januárban egy 14 éves bajai fiú Bátmonostoron, a Zrínyi utcában. A fiatalt a rendőrök igazoltatták, miután bejelentés érkezett arról, hogy egy idegen garázdálkodik a buszmegállónál. A tinédzser összetörte a megálló fából készült oldalát, a mellette lévő ereszcsatornát, szétszedett és összerugdosott további három kukát, sőt a közelben lévő gázjelző oszlopot is kitépte a helyéről.

A fiatalt a rendőrök kihallgatták, ahol elismerte a bűncselekmény elkövetését. Tettét azzal indokolta, hogy összeveszett a barátnőjével, mérgében tört-zúzott.

A szabadlábon védekező gyanúsított ügyében a Bajai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes fiatalkorúak ügyészségének.

Police.hu

Megosztás

Related posts