Dave lesöpörte Adut a döntőben, ő az Exatlon idei férfi győztese

Megosztás

A két játékos jó barátságot ápol egymással, a bajnokok azonban kivétel nélkül Böjte Dávidnak szurkoltak és vele ünnepeltek a győzelem pillanataiban. A döntő sem volt mentes az odaszólogatásoktól, a finálé menete viszont meglepően simán alakult.

A Budapesten élő Böjte Dávid összességében 5:1-re, illetve 5:2-re nyerte meg a két szettet, esélyt sem hagyva az eredetileg jobb játékosnak tartott Adu Lacinak, aki sérülésével is harcolt egész nap. Bár két kihívó küzdött a végső sikerért, a bajnokok csapata egy emberként Dave-et támogatta korábbi szimpatikus megnyilvánulásai miatt.

Az asztalon ugrálva ünnepelte győzelmét az Exatlon Hungary legjobb férfi versenyzője, Böjte Dave. A Kihívó torkaszakadtából üvöltött és természetesen a már ikonikusnak számító fáraó tánc sem maradhatott el a végén.

Tapsvihar és konfetti áradat közepette ért véget a 2020-as Exatlon Hungary. Böjte Dave és Busa Gabi elfoglalták méltó helyüket és óriási ünnepléssel zárult a 109. versenynapig tartó küzdelem. Már pénteken biztossá vált, hogy a női győztes Dr. Busa Gabriella lett, hétfő este pedig a férfi döntővel befejeződött az öt hónapnyi küzdelem. Várjuk a jövő évi folytatást!

Tv2.hu

Megosztás

Related posts