A fideszes főjogász az amerikai zavargások mögött is tisztán látja Soros Györgyöt

Megosztás

A végtelenül egyszerű, állandóan ellenségképet generáló és harcokat vizionáló Fidesz-KDNP-s kommunikáció legfontosabb szörnye, Soros György áll az Egyesült Államokban napok óta zajló zavargások mögött. Kormányunk ezt tízezer kilométerről is tökéletesen megállapítja. Ifj. Lomnici Zoltán fantasztikus képességekkel rendelkezik.

A Civil Összefogás Fórum, a magyarság szellemi világítótornya megbízható irányt mutat a világpolitikai hírekben is az erre fogékony, tehát minimum Kövér László-i szinten fideszes közönségnek: ezúttal az Egyesült Államokban kitört békétlenkedések mögött mutattak ki jelentős százaléknyi Soros Györgyöt. 

Ifj. Lomnici csavaros eszén nem foghat ki néhány brutális rendőr és meggyilkolt színesbőrű ember. A lényeglátás, az lényeglátás.

Elemzői csapatunk még dolgozik a szövegen, egyelőre nem egészen értjük, hogy a rémmilliárdos Magyarországon hogyan próbálja majd megbuktatni Trumpot a választások közeledtével, de nincs okunk kételkedni abban, hogy Lomnici fejben előrébb jár mindannyiunknál.

A nemzetközi hírű, tudós jogászember korszakalkotó fölfedezéseinek se szeri, se száma, úgyhogy befejezésül (méltó lezárásképpen) már csak egyetlen kapcsolódó csúcsteljesítményt (nota bene: Lomnici költői világában minden kapcsolódik mindenhez – e Világnak Gyémánttengelyét egyvalaki forgatja, de nem árulom el, kicsoda) citálnék ide, nemcsak felbecsülhetetlen (ember nincs, aki felbecsülné) tudományos értéke okán, de egyedülálló nyelvi-művészi formája (haiku?) és vizuális megvalósítása miatt is. Kedvenc jogászunk kerek perec leírta, mik a koronavírus legfontosabb tanulságai.

Valószínűleg a koronavírus-járvány miatt is Soros György lehet a felelős

444.hu

Megosztás

Related posts