Gabi nyerte az Exatlon döntőjét, a Dorcit nem kedvelők nagy örömére

Megosztás

Dr. Busa Gabriella személyisége az internetes szavazások és hozzászólások alapján jóval több néző szívét nyerte el, mint az utóbbi hetekben a Bogival szemben komoly (és sikeres) pszichológiai háborút indító Pap Dorci. A döntőben aztán a Gabinak szorítók örülhettek, a kick-box-világbajnok rendőrnő könnyedén ütötte ki vetélytársát.

Az élményeken túl 15 millió forinttal lett gazdagabb Busa Gabriella, az Exatlon női versenyének győztese.

A döntő ütközet és az ünneplés

A 108 napos maratoni küzdelem után megérdemelten állhatott a dobogó felső fokára Busa Gabriella, aki megnyerte az Exatlon Hungary második évadának női versenyét.

A rendőr százados kick-boxos fölényes győzelmet aratott Pap Dorci felett, az élményeken túl pedig gazdagabb lett 15 millió forinttal is.

exatlon győztes busa gabi
Busa Gabi nyerte az Exatlon női versenyét (Fotó: Instagram/Exatlon)

„Nem hittem, hogy képes vagyok erre, tényleg felfoghatatlan, még kell egy pár nap, mire ez leülepszik, és tényleg elhiszem, hogy nyertem” – mondta Busa Gabi a győzelme után.

A 31 éves bajnok számára az volt a legnehezebb, hogy most egyedül volt a nagy megmérettetésen családja és edzője nélkül. Az eredetileg a kék csapatban szereplő, ám onnan látványosan kiutált és kigolyózott Bogi már a párbaj előtt egyértelműen letette voksát Gabi mellett, végig a pirosak táborában biztatta egykori riválisát. Az ünneplésben azonban nem vett részt, inkább a háttérbe húzódott. Az előzményeket ismerve viszont alighanem nagyon is örült a végeredménynek.

Megosztás

Related posts