Rabosították Berki Krisztiánt! A celeb ennek ellenére miniszterelnöknek készül és aprópénznek tartja 15 milliós perét

Megosztás

Korábban csak tanúként hallgatta meg a rendőrség, ám most már gyanúsítottá vált ugyanabban az ügyben. Berki úgy gondolja, egyértelműen Karácsony Gergely keze van a dologban. A celeb folyamatosan hangoztatja, mennyire gazdag a BKK-hoz képest és az ország leendő miniszterelnökének tartja magát.

Két évvel korábbi autóbalesete után most rabosították Berki Krisztiánt – írja a Blikk. A celebritás még 2018-ban egy Bentley-vel Párkányból tartott hazafelé, amikor megelőzte a BKK buszát, majd utána jobbra akart befordulni. A busz viszont hátulról nekiment, és összetörte a 70 millió forintos luxusautót. A balesetet a rendőrség akkor kivizsgálta, és egyértelműen megállapította a buszsofőr hibáját.

Berki viszont arról kapott idézést, hogy újra kezdődik az eljárás, őt pedig gyanúsítottként várják a rendőrségen. – A gyanú szerint védencem a közúti közlekedés szabályait megszegve veszélyeztette mások testi épségét. Ennek a bűncselekménynek a büntetési tétele 1-től 3 évig tartó szabadságvesztés lehet – mondta a lapnak Szilágyi Roland ügyvéd. Berki védőügyvédje közölte, hogy a BKK videófelvételét visszanézve azt látták, hogy a busz fékezés nélkül simán nekiment a védence autójának. A jogi képviselő szerint a felvételen látszik, hogy a busz is megállhatott vagy kikerülhette volna az autót, ezért panasszal éltek a gyanúsítás ellen. Berki korábban még tanú volt az ügyben, most pedig gyanúsított lett. Tavaly a főpolgármesteri választáson az izomkolosszus a szavazatok 0,58 százalékát tudta bezsebelni. Úgy gondolja, ennek az ügynek is köze lehet a politikához.

– A kihallgatásra megborotválkoztam, az előadónak csokit vittem. Megnéztem a BKK buszának videófelvételét, s egyértelműen látszik, hogy se közúti balesetet nem okoztam, se bűncselekményt nem követtem el, a balesetről a sofőr tehet. Számomra egyértelmű, hogy a Karácsony Gergely főpolgármester fennhatósága alá tartozó BKK a buszjegyemet sem tudja kifizetni, nemhogy a Bentley-m javítását. Ugyanis míg a buszban 2,5, az én autómban 15 milliós kár keletkezett

– jegyezte meg. Közölte, hogy ha mégis bűnösnek találják, vállalja a felelősséget. – Az ország leendő miniszterelnökeként vallom: néha az igazságtalanságot is el kell fogadni. Felelős politikusként több dimenzióban gondolkodom, nem fogok beleragadni holmi 15 milliós tyúkperbe

– mondta az izomceleb. Berki Krisztiánt áfacsalásért ítélte el a bíróság, mivel a vádirat szerint egy fiktív számlagyárban vett részt vásárlóként. A médiaszemélyiség tavaly májusban elismerte bűnösségét a Fővárosi Törvényszéken. Ettől függetlenül láthatóan nem mondott le miniszterelnöki ambícióiról.

Valószínűleg az utóbbi években felismerte, hogy ebben az országban bizonyos embereknek bizony mindent meg lehet tenni. Nincs igaza?

Nepszava.hu

Megosztás

Related posts