Ez ciki – balesetet szenvedett egy motoros, így derült ki, hogy nem kis mennyiségű drogot utaztat a hátizsákjában

Megosztás

Ráadásul a baleset után elvégzett gyorsteszt is többféle kábítószer használatát mutatta ki, ezért már régen nem is a sérülése miatt kell aggódnia, hanem mert drogot fogyasztott és birtokolt, nem is keveset.

Durván két és fél kilogrammnyi kokaint találtak egy motoros hátizsákjában, miután a férfi Pécs határában balesetet szenvedett, közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

A police.hu szerint a motoros a 66-os úton szombat délután ütközött össze egy autóssal: az autós lefékezett, a motoros pedig beleszaladt és le is esett a motorjáról.

Az, hogy a férfi hátizsákjában mi rejtőzött, csak azután derült ki, hogy a motoros a baleset miatt kórházba szállították.

DSC 6774
Fotó: Police.hu

AZ INTÉZMÉNYBŐL JELEZTÉK A RENDŐRSÉGNEK, HOGY A FÉRFINÁL KÉT DARAB TÉGLA FORMÁJÚ, NEJLONZACSKÓBA CSOMAGOLT TÖMBÖT TALÁLTAK, AMELYBEN VALÓSZÍNŰLEG KÁBÍTÓSZER VAN.

A rendőrök által végzett gyorsteszt a kokainra pozitív lett. A lefoglalt kábítószergyanús anyag feketepiaci értéke elérheti az ötvenmillió forintot is.

A RENDŐRSÉG SZERINT A 43 ÉVES NEMESNÁDUDVARI MOTOROS FÉRFINÁL ELVÉGZETT GYORSTESZT SZINTÉN POZITÍV LETT AMFETAMINRA ÉS KOKAINRA IS.

A rendőrök őrizetbe vették a férfit, aki elismerte a bűncselekményt. Ezután intézkedtek a kokainos motoros folyamatos őrzéséről, és kezdeményezték letartóztatását is. 

Most jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer birtoklása miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a motoros ellen. A lakásán informatikai eszközöket és nagy értékű személyautót is lefoglaltak (utóbbit vagyonbiztosítás miatt).

Index.hu

Megosztás

Related posts