A Diósgyőr ultrák piros-fehér szájmaszkokkal támogatják az állatvédőket

Megosztás

A diósgyőri szurkolók nemes gesztust gyakoroltak végig a koronavírus-járvány ideje alatt, hiszen orvosi gépre 3 millió forintot, az egészségügyi dolgozók étkeztetésére egymilliót költöttek, továbbá jelentős adományt juttattak el a B.-A.-Z. Megyei Kórházban fekvő gyermekek részére, és szinte egyedülálló módon 111 önkéntes véradót toboroztak két nap alatt. Most a négylábú kedvencekről szeretnének gondoskodni.

“Az Ultras Diósgyőr egy olyan egyedi, vezérszurkolónkon is látható szájmaszkot készített, amelyet ha megvásárolsz, darabonként 300 forinttal támogatod a Diósgyőri Szurkolók az állatokért alapítványt! A szájmaszk a piros-fehér színösszeállításon az alapítvány logóját, valamint a nekünk oly sokat jelentő DVTK ősi címerét viseli. További egyediségét az Ultras Diósgyőr felirat adja! A szájmaszk ára 1500 forint, plusz 300 forint támogatás, azaz 1800 forint.”

A szájmaszkot május 25-én, hétfőn, 16 és 19 óra között lehet megvásárolni, a DVTK-szurkolók törzshelyén, a Kata presszó teraszán. A szájmaszkot kizárólag az Ultras Diósgyőr jegyzi, kereskedelmi forgalomban nem lesz kapható!

borsodihir.hu

Megosztás

Related posts