A BMW-s 150-nel előzte meg a rendőrautót, majd 190-nel menekült, amikor jött egy Audi

Megosztás

Amikor érezte, hogy gond lehet, még inkább felgyorsított 190-re, úgy nézett ki, le is rázza a rendőröket, ám a vezetés nem csak abból áll, hogy nyomjuk a gázt. A kanyarokban már gondjai akadtak önkéntes autóversenyző barátunknak és nekicsapódott egy másik autónak, így saját maga bontotta le a két drága gépkocsit.

A BMW vezetője 150 km/órás sebességgel előzte meg a civil rendőrautót a 84-es főúton, majd 190-ig gyorsítva eltűnt a rendőrök szeme elől. Egyházashetyén azonban utolérték. – írja a 112press.hu

A civil rendőrautó mindennapi résztvevője a 84-es út forgalmának,mivel ez az út sok embert csábít száguldásra és több halálos baleset is történt a vasi szakaszon. Ezúttal Jánosháza felől tartott Sárvár irányába, amikor egy BMW 150 km/órás sebességgel megelőzte, majd 190 km/órás sebességig gyorsítva elhúzott.

Fotó: 112press.hu

A rendőrök a borgátai elágazónál vesztették nyomát a száguldónak, de tovább haladtak Boba irányába. Egyházashetyén több helyen is megkérdezték a közlekedésiek, hogy láttak-e az utcán állók egy sötét színű BMW-t? Nem sokkal később azonban maguk is belefutottak.

Fotó: 112press.hu

A BMW vezetője egy kanyarban elvesztette uralmát a járműve felett és egy Audinak ütközött, majd árokba csapódott.

A száguldó sofőr 200 ezer forintos büntetést és 8 büntetőpontot kapott, plusz a közúti baleset okozása miatt szabálysértési eljárás indult ellene.

112press.hu

Megosztás

Related posts