Mezőkövesdi döntetlennel tért vissza a magyar foci

Megosztás

Szombaton rendezték a Magyar Kupa elődöntőit, ahol a borsodi egyesület is érintett volt, miközben a DVTK felkészülési meccseket játszott.

Nagyjából két és fél hónapnyi kényszerszünet után szombaton a Magyar Kupa elődöntőivel indult újra Magyarországon a futballélet. Az egyik párharcban volt borsodi érdekeltség is, hiszen a Mezőkövesd a MOL Fehérvár FC-t fogadta – természetesen zárt kapus mérkőzésen. A találkozó 1-1-es döntetlennel végződött, a visszavágót kedden játsszák majd.

Mezőkövesd Zsóry FC-MOL Fehérvár FC 1-1 (0-1)

Mezőkövesd, zárt kapuk mögött, v: Farkas Á.

gólszerzők: Pillár (80.), illetve Pátkai (12.)

sárga lap: Vadnai (20.), Berecz (61.), Pillár (62.), Neszterov (82.), illetve Fiola (28.), Houri (84.)

Mezőkövesd: Szappanos – Farkas D., Karnyickij, Pillár, Vadnai – Cseri (Vajda, 81.), Neszterov, Berecz Zs., Besirovic (Pekár, 62.) – Zivzivadze (Takács T., 92.), Jurina (Nagy D., 62.)

Fehérvár: Kovácsik – Fiola, Muszliu, Vinícius, Stopira – Pátkai, Houri (Elek, 92.) – Bamgboye (Nego, 69.), Kovács (Hodzic, 77.), Petrjak (Nikolov, 77.) – Nikolics (Futács, 92.)

Mindeközben egy héttel a bajnokság újraindulása előtt a DVTK két felkészülési mérkőzést kötött le a Kisvárda ellen. Az első találkozót a vendégek nyerték egy góllal. A második találkozón többnyire a fiatalok kaptak játéklehetőséget, akik ellen a kisvárdaiak a második félidőben eredményesebbnek bizonyultak.

Forrás: boon.hu, minap.hu; Fotó: Mezőkövesd Zsóry Sportegyesület

Megosztás

Related posts