Csak bugyit és melltartót vett a védőruhája alá az ápolónő

Megosztás

Így osztott gyógyszert a betegeknek, a munkahelye megrovásban részesítette.

Megrovásban részesült az az orosz ápolónő, aki Tula városának egyik kórházában semmi mást nem viselt a védőruhája alatt, mint fehérneműt. Azt ugyan nem lehet mondani, hogy a betegek nem örültek a látványnak, ám a jelek szerint az egészségügyi hatóságok nem díjazták az egyébként teljes védőfelszerelést, tehát köpenyt, maszkot, védőszemüveget és maszkot is viselő hölgy produckióját.

Tulszkije Novosztyi nevű helyi lap egy fotót is közölt, amin a nővér éppen gyógyszert oszt egy férfi betegekkel teli kórteremben. A lap szerint állítólag a fehérneműt viselő nő észre sem vette, hogy mindene kilátszik és azzal védekezett, hogy a köpeny alatt nagyon melege volt, ami kissé furcsa magyarázat a mindig hűvös Oroszországból.

Bár az ápolónőt munkahelye megbüntette, sokan mellé álltak, hogy egyébként a dolgozó a frontvonalban dolgozik és életét kockáztatja munkája közben. Sőt, egy orosz fehérneműcég máris jelezte, hogy szívesen foglalkoztatná modellként az egyébként valóban csinos hölgyet.

– Szeretnénk, ha a tulai nővér a fehérneműmárkánk modellje lenne. Bármikor tudunk neki küldeni néhány próbadarabot az új, exkluzív kollekciónkból és szeretnénk a jövőben valamilyen formában együtt dolgozni vele – nyilatkozta Anasztaszija Jakuseva, a Miss X nevű márka feje. 

Borsonline.hu

Megosztás

Related posts