Videóra vette a bunkó audis, ahogy 320 felett repeszt az autópályán

Megosztás

Valószínűleg autóversenyzőnek nagyon kevés lenne, ezért nagyzolt a közúton az a rendkívül felelőtlen Audi-sofőr, aki 323 kilométer/órás sebességgel száguldozott, komolyan veszélyeztetve ezzel a közúti forgalmat. Mindezt dokumentálta és meg is osztotta az interneten, ennek segítségével a rendőrség nagy erőkkel keresi. Börtönbüntetést kaphat.

Ez versenypályán bele is fért volna, de közúton komoly bírság jár érte.

Nagy erőkkel keresik a brit rendőrök azt a férfit, aki videóra vette, amint 201 mérföld per órás (323 kilométer per órás) sebességgel közlekedik valahol az M23-as autópályán London és Crawley közt. Egyébként 70 mérföldes (112 kilométeres) sebességhatárnál sikerült végrehajtania manőverét.

A magát Forma-1-es pilótának képzelő sofőr valószínűleg egy újonnan 35 millió forint körül mozgó Audi RS6-os hajtott meg és az internetezők szerint a nap állását figyelembe véve valamikor korán reggel dönthetett úgy, hogy száguldozni kezd.

Ha elkapják, minden idők legnagyobb gyorshajtója lehet, hiszen az eddig rekordot 308 kilométer/órával tartja egy northamptonshire-i fickó. Őt 28 hónapra börtönbe zárták és tíz évre a jogosítványát is bevonták.

Borsonline.hu, youtube.com

Megosztás

Related posts