Az igazi pofátlanság – 1500 liter üzemanyagot és egyéb dolgokat loptak a borsodi autópályaépítésről

Megosztás

Magát a lopást nem is vette észre senki, de az elkövetők balszerencséjére a rendőröknek szemet szúrt az építési területről kiérkező autó. A vizsgálatnál talált tárgyak kimagyarázása pedig a szinte lehetetlen kategória.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 30 és egy 24 éves férfival szemben. Az Encsi Rendőrkapitányság Szikszói Rendőrőrs járőrei május 12-én az esti órákban Ináncs külterületén állítottak meg egy személygépkocsit, ami az M30-as autópálya útépítési területe felől haladt a 3-as főút irányába. A rendőrök ellenőrizték a járművet, amelynek során az autó a csomagtartójában, valamint a hátsó ülésén gázolajos kannákat, csöveket, tölcsért, kesztyűt, feszítővasat, valamint erővágót találtak.

A járőrök a férfiakat előállították, majd elszámoltatásuk során megalapozott gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy április 27. előtt több alkalommal (az autópálya-építés Novajidrány és Szikszó közötti szakaszán parkoló teherautókból) eltulajdonítottak összesen 1500 liter üzemanyagot, négy akkumulátort, valamint kéziszerszámokat. Az Encsi Rendőrkapitányságon a nyomozók a férfiakat gyanúsítottként hallgatták ki.

Borsodihir.hu

Megosztás

Related posts