Házi feladatként pornót adtak fel a 11 éves diáklánynak

Megosztás

Vajon szakmailag mi indokolhatja, hogy ilyen zsenge korú gyermekeknek a pornó különböző típusainak elemzését adják fel házi feladatként? A távoktatás derített fényt erre a nehezen magyarázható dologra, a szülők alighanem jogosan háborodtak fel ezen.

Kikészült az az édesanya, akinek 11 éves kislánya azt kapta házi feladatnak, hogy határozza meg a hardcore pornó és egyéb szexuális kifejezések jelentését.

Elképesztő házi feladatot kaptak az angliai Hull egyik iskolájának 11-14 éves tanulói. Meg kellett fogalmazniuk, mi az a hardcore pornó, a soft pornó, a transzszexuális pornó, a női nemiszerv-csonkítás és a férfiak körbemetélése, számolt be róla a The Sun. Illetve kaptak még kérdést az alkohollal, a drogokkal és a cigarettával kapcsolatban is.

A háromgyermekes 34 éves anyuka, Ms. Taylor teljesen kikészült 11 éves lánya házijától. Elmondta, azután szerzett tudomást a feladatokról, hogy egy másik szülő megosztotta azokat a Facebookon.

„A lányom még nagyon gyerek, 11 éves. Ártatlan és gyermeteg. Azt kellene megtanulnia, hogy ne álljon szóba az idegenekkel és arról kéne tanulnia, hogy ne osszon meg magáról információkat az interneten, de nem a nemiszerv-csonkításról… Azon gondolkodtam, hogy vannak olyan gyerekek, akik ezt a házit megcsinálták?! EZ AZ EGÉSZ ARRA KÉSZTET, HOGY ELGONDOLKOZZUNK, MI MINDENRE A TANÍTJÁK A GYEREKEINKET AZ ISKOLÁBAN, AMIRŐL NEM IS TUDUNK.Ezzel is csak azért szembesültünk, mert távoktatás van.”

– írta az édesanya.

Több szülő és családtag is hasonlóan felháborodott. A 25 éves Leon Dagon akkor szembesült a kérdésekkel, amikor 13 éves húga feladatait nézegette.

„Szerencsére időben megtaláltam, máskülönben ő gépelte volna ezeket be a Google-ba, és tudjuk miket talált volna… Ledöbbentem. A szexuális nevelés fontos, de ezek teljesen más témák”

– készült ki a feladatot megkapó lány bátyja.

Borsonline.hu

Megosztás

Related posts