Feljelentést tett Czutor Zoltán, a Belmondo zenekar tagja, miután agyonveréssel fenyegették meg

Megosztás

Czutor Zoltán zenész állítása szerint sorozatosan fenyegető üzeneteket kap, amióta a PestiSrácok című kormányközeli “híroldal”, illetve egy ott publikáló szerző, Varga-Bíró Tamás Czutor szavainak kiforgatásával, a valóságot más színben feltüntetve azt állította, hogy a zenész akasztások elkövetésére készül, Bayer Zsolt jobboldali publicista pedig kilátásba helyezte a zenész agyonverését.

Sor került Czutor Zoltán, a Belmondo zenekar tagjának tanúként, illetve sértettként történő kihallgatására – derül ki a zenész rendőrségi jegyzőkönyv másolatából, amit a Media1-nek juttatott el.

Czutor Zoltán egyelőre saját és családtagjai testi épsége érdekében zaklatás miatt kezdeményezett büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen, de jogászai már vizsgálják, hogy a Czutor személye ellen az elmúlt napokban történtek során nem valósult-e meg becsületsértés és/vagy rágalmazás, illetve más bűncselekmény is. Amennyiben a jogászok úgy ítélik meg, úgy további büntetőjogi feljelentésekre is sor kerül.

Az ügy előzménye, hogy Varga-Bíró Tamás (VBT), illetve a PestiSrácok oldalán rendszeresen publikáló szerző cikket jelentetett meg, amiben Czutor Facebook-hozzászólását kiforgatva arról írtak, hogy a férfi állítólagosan támogatna egy akasztást. VBT annak ellenére állította ezt Czutorról és másokról, hogy Czutor kifejezetten még hangsúlyozta is, hogy nem támogatna akasztást.

A cikk a Media1 oldalán folytatódik.

Megosztás

Related posts