Ismét Hell-reklámban tűnt fel Bruce Willis – két újdonsággal együtt (videó)

Megosztás

A hozzászólások között igencsak vegyes a megítélése a rövid kisfilmnek.

„A várakozásnak vége, íme új reklámfilmünk, Bruce Willis főszereplésével!” – hirdeti a Hell az új, félperces reklámfilmjét a Facebookon. A hollywoodi legenda ezúttal nem egyedül tűnik fel, szerepel ugyanis a videóban a Descpacito videoklipből jól ismert, gyönyörű és tehetséges Zuleyka Rivera is.

De nem ez az egyetlen újdonság a reklámfilm kapcsán: Bruce Willis az eddigi kedvencének számító HELL energiaital mellett valami mással is megismerkedik, ami első kortyra magával ragadja. Egész pontosan a Hell Energy Coffee az, amire ez a reklám és Bruce is fókuszál.

A videó kommentszekciójában igencsak vegyes a reklám fogadtatása: egyeseknek kifejezetten tetszik a kisfilm (vagy a terméket tartják jónak, ez nem derül ki), mások Bruce Willis-es szóvicceket puffogtatnak (Drágán add a Helledet!), megint másoknak viszont nem nyerte el a tetszését a mű és a Hell újítása („Komolyan megitattátok vele ezt a borzalmat?”).

A várakozásnak vége, íme új reklámfilmünk, Bruce Willis főszereplésével!

A várakozásnak vége, íme új reklámfilmünk, Bruce Willis főszereplésével! A hollywoodi legenda ezúttal nem egyedül tűnik fel. Partnere a Descpacito videoklipből jól ismert, gyönyörű és tehetséges Zuleyka Rivera. De nem ez az egyetlen újdonság! Bruce Willis az eddigi kedvencének számító HELL energiaital mellett valami mással is megismerkedik, ami első kortyra magával ragadja.

Posted by HELL ENERGY on Friday, May 15, 2020

Megosztás

Related posts