Németh Szilárd néhány rekesz almával hálálta meg a mentősök odaadó munkáját

Megosztás

A választások előtt néhány zsák krumpli osztásával igyekeztek a fideszesek szavazatot vásárolni, most újabb mélypontra érkeztünk. Németh Szilárd államtitkár ugyanis az elmúlt hetek megfeszített munkáját egy kis almával köszönte meg a mentősöknek. Ez aztán az elismerés!

A választási krumpli után itt a bérpótlék alma.

Nem lehetünk már messze attól a szekunder szégyen mélyponttól, ahol a kormány tisztességes fizetés helyett használtruhával, ételmaradékkal, kiolvasott újságokkal „hálálja meg” az egészségügyi dolgozók munkáját, de addig is Németh Szilárd vitt tíz rekesz almát a csepeli mentősöknek.

honvédelmi államtitkár Facebook-oldala természetesen minden szögből gondosan dokumentálta a Nagy Eseményt, így most már legalább a világ is láthatja, mi a titka „az Európában is első járványügyi rendszernek”.

A mentősök napja Csepelen

Posted by Németh Szilárd on Monday, May 11, 2020

Németh Szilárd saját Facebook-oldalán posztolta a videót és néhány képet is. Arra valószínűleg nem számított, hogy a hozzászólások alaposan leteremtik őt és a Fidesz hozzáállását is. Kérdés, vajon ott maradhattak-e még azok a negatív kommentek?

Alaposan elismerte az államtitkár a mentősök munkájának értékét

roviden.hu

Megosztás

Related posts