Eldurvult az érettségi buli, a fiú droghatás alatt kiesett az ablakon és meghalt

Megosztás

A járványhelyzet okozta korlátozások miatt idén az érettségi sem úgy zajlik, ahogy az elmúlt években megszokhattuk. A 17 éves fiú számára azonban már sehogy sem fog. A gimnazista éjjel kettőkor egy házibuli kellős közepén kiesett a második emeleti ablakból. Az eddigi információk alapján nem kicsit drogoztak.

Éjszaka kizuhant egy házibuliból az ablakon egy 17 éves gimnazista Budapesten, a fiút a mentőknek még sikerült újraéleszteniük, de a kórházban belehalt a sérüléseibe.

A tragédia egy budai, Fő utcai házban tartott házibulin történt éjjel kettő körül, az RTL Klub híradója szerint a 17-18 éves gimnazisták az érettségit ünnepelték.

A 17 éves fiú a második emeletről zuhant a járdára, a mentőket a ház alatt működő kisboltból hívták ki, miközben a buliból is lerohantak a többiek az utcára. Az eszméletlen fiút válságos állapotban vitték be a János Kórházba, eltört a gerince és a koponyájában is vérömleny keletkezett.

A szülőket felhívták a buliból, hogy jöjjenek, mert a fiúk kábítószerezett és nagyon rosszul van, de valamiért egy teljesen másik címet adtak meg nekik, ezért ők csak órákkal később tudták meg, hogy a gyerekük kórházban van. Néhány percre hajnalban beengedték hozzá őket, de késő délután már a halálhírt közölték velük. A rendőrség kábítószer-birtoklás és rongálás miatt állított elő öt fiatalt az üggyel összefüggésben.

A 17 éves Richárd az RTL Klub híradója szerint sportoló volt, jövőre érettségizett volna.

Index.hu

Megosztás

Related posts