Rövidesen az összes védőmaszk megérkezik a miskolci családokhoz

Megosztás

Már az utolsó borítékok is a postán, szóval csupán napok kérdése, és befejeződik a kézbesítés.

Néhány napon belül befejeződik annak a több mint 120 ezer védőmaszknak a kézbesítése, amelyet Miskolc MJV Önkormányzata juttat el a Magyar Postán keresztül valamennyi miskolci családnak. A maszkokat több héten át tartó önkéntes munkában az önkormányzat dolgozói csomagolták be, munkájukat segítették az önkormányzati képviselők is – közölte a megyeszékhely polgármesteri hivatala.

Összesen 121 532 maszkot csomagoltak be 60 766 borítékba, az utolsó csomagokat a napokban adták át a postának kézbesítésre. Ez azt jelenti, hogy néhány napon belül az önkormányzat által kiküldött valamennyi védőmaszknak meg kell érkeznie a miskolci családokhoz. A Miskolci Önkormányzat a lakosok türelmét kéri, hiszen a postázás időigényes, körzeten belül sem mindenhova egyszerre érkeznek meg a maszkok.

Olyan visszajelzések is érkeztek az önkormányzathoz, hogy sajnos vannak olyan helyek a városban, ahol kilopták a maszkokat a postaládákból, éppen ezért a városvezetés arra kér minden miskolcit, hogy aki nem kapta meg a családonként 2 db arcmaszkot, vagy valamilyen minőségi problémát tapasztalt a kiküldött maszkokkal kapcsolatban, az jelezze ezt a [email protected] e-mail címen.

Megosztás

Related posts