Így indulnak újra a szakrendelések a miskolci kórházban

Megosztás

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház közleményben tájékoztatott a részletekről – a betegek szerint azért van némi fennakadás.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház haladéktalanul hozzálátott a bővített feladatok ellátásához szükséges feltételrendszer kidolgozásához” – olvasható az alább is megosztott közleményben. „Ez a munka több napot vesz igénybe, célunk azonban az, hogy úgy a beteg-, mint a dolgozói biztonság fenntartása mellett minél több állampolgár számára tegyük lehetővé a járóbeteg rendelések igénybevételét.

„Munkánk időtartama alatt szíves megértésüket és türelmüket kérjük. A járóbeteg rendelések átstrukturálására vonatkozóan előreláthatólag 72 órán belül adunk ki közleményt. Mindaddig kérjük az állampolgárokat, hogy változatlan formában, előzetes háziorvosi konzultációt követően, kizárólag életveszélyes állapot vagy sürgős szükség esetén látogassák rendeléseinket” – írták.

Az említett bejegyzés alatt többen is arra panaszkodtak, hogy nem lehet telefonon elérni a kórházat, ezzel kapcsolatban a kórház arról tájékoztatott, hogy túlságosan terheltek a vonalak:

„Tisztelt Betegek! A telefonvonalak túlterheltek. Egy adott időpontban olykor 17 hívás várakozik egymást követően. A kollégák nem „teszik” félre a kagylót, telefonközpontban ez nem is lehetséges. Folyamatosan fogadják a hívásokat, segítenek, ám a biztonságos betegellátáshoz, az újra induláshoz kérjük türelmüket. Folyamatosan tájékoztatjuk a lakosságot az ellátások elérhetőségéről.”

Tisztelt Betegeink!Szakrendeléseink jelenlegi működési rendjéről tudnak a linkekre kattintva tájékozódni.A…

Posted by Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház És Egyetemi Oktatókórház on Tuesday, May 5, 2020

Megosztás

Related posts