Ritka nagy pofátlansággal jöttek elő a csalók, így próbálva pénzt szerezni az Ózdi Acélművek nevében

Megosztás

Vajon sikerült egyetlen embertől is így pénzt szerezniük a szélhámosoknak? Ehhez óriási pofátlanság kell, de mégis lehetséges. A csalást maga a vállalat fedezte fel, ezért próbálnak tenni azért, nehogy bárki is bedőljön ennek.

Az ÓAM Ózdi Acélművek Kft. tudomására jutott, hogy megtévesztő levél formájában csalók értesítő levelet küldenek üzleti partnereink számára, mely szerint vállalatunk bankszámlaszáma megváltozott – közölte honlapján a társaság. Hozzátették:

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a vállalat bankszámlaszámában nem történt változás.

Arra kérik azokat, akik hasonló tartalmú, bizonytalan eredetű forrásból származó levelet, e-mailt kaptak, vegyék fel a kapcsolatot a vállalat értékesítési osztályával.

Ózddal kapcsolatos hír még néhány új vezető kinevezése is. Az Ózdi Városüzemeltető Intézményt Molnár Gábor, míg az Ózd és Térsége Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Integrált Intézményt Bányai Zsuzsa vezetheti 5-5 évig igazgatóként – közölte Facebook-oldalán Janiczak Dávid. A város polgármestere emlékeztetett, előbbi pozíciót az önkormányzat, utóbbit az Ózdi Kistérség Többcélú Társulásának tanácsa pályáztatta meg.

– Egyikük számára sem ismeretlen a terület, hiszen korábban is intézményeik egy-egy szakterületét vezették. Most új, szélesebb körű feladatok és új kihívások várnak rájuk – tette hozzá.

Borsodihir.hu

Megosztás

Related posts