Gulyás szerint Kövér még finoman is fogalmazott, amikor az ellenzéket a magyar nemzeten kívülinek nevezte

Megosztás

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint az a nyilatkozat semmi ahhoz képest, ahogy az ellenzék beszél a kormányról.

Gulyás Gergely a Kormányinfón bejelentette, milyen lépésekről döntött a kormány. A Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték arról, mit gondol Kövér László házelnök szavairól, amik szerint: „A magyarországi balliberális ellenzék a globalista, nemzetellenes hálózat része, a nyugat-európai véleményformálók az ő szándékosan téves információikra, rágalmaikra alapozzák a maguk propaganda-hadjáratát. Ez az ellenzék nem a magyar nemzet része, hanem ennek a világelitnek a komprádor alakulata.”

Gulyás erről azt mondta, hogy Kövér rendkívül visszafogottan beszélt az ellenzékről ahhoz képest, ahogy az beszél a kormányról, ráadásul az egész ellenzék az elmúlt hetekben Brüsszelbe járt az országot feljelentgetni. Az ellenzék magatartása semmilyen okot nem ad arra, hogy a velük való összefogásról beszélhetnénk, jó lenne, ha az ellenzéki magatartás legalább a járványhelyzetben változna, és képesek lennének az ország iránti érzéseket a kormány iránti érzésekkel szemben is érvényesíteni – mondta Gulyás.

444.hu

Megosztás

Related posts