Szépen rendbe jött a két megmentett kismókus a mályi állatmentőknél

Megosztás

Ha ma egyetlen videót nézünk meg, ez legyen az. A rossz állapotban levő csöppségek szépen fejlődnek, hála a Mályiban végzett kiváló munkának. Az egyik mókus Mályiból, a másik Sátoraljaújhelyről érkezett és szemmel láthatóan jóízűen fogyasztják eledelüket.

Erről a mályi állatmentők Facebook-bejegyzése adott információt.

“Mókushíradó!

A Mályiból mentett mókuska teljesen rendbe jött. Ő volt az, akit egy kutya fogott meg és eléggé rossz állapotban érkezett. A másik mókuska Sátoraljaújhelyről érkezett, neki az anyját fogta meg egy kutya és valószínű őt is állattámadás érte, mert vérző orral vettük át a Nemzeti Park munkatársától. Ő is jól van és már vegyes tápláláson vannak. Ezzel a kedves kis videóval küldik üdvözletüket mindenkinek.”

Íme az aranyos videó az etetésről:

Mókushíradó!A Mályiból mentett mókuska teljesen rendbe jött. Ő volt az, akit egy kutya fogott meg és eléggé rossz állapotban érkezett. A másik mókuska Sátoraljaújhelyből érkezett neki az anyját fogta meg egy kutya és valószínű őt is állattámadás ért, mert vérző orral vettük és a Nemzeti Park munkatársától. Ő is jól van és már vegyes tápláláson vannak. Ezzel a kedves kis videóval küldik üdvözletüket mindenkinek. <3Ha úgy gondolja, hogy 500 Forinttal támogatni szeretné a kis betegeink mentését, ellátását és gyógyítását akkor vagy egy hívással vagy sms-el Ön is megteheti. Hívja a 13600-at és üsse be a 50-es kódot vagy SMS küldésekor 13600 a címzett, az sms szöveg pedig 50Minden beérkezett adományt a Mentőállomás fenntartására és a beteg állatok gyógyítására fordítunk.EGY HÍVÁS IS ÉLETEKET MENTHET…Hálásan köszönjük.

Posted by Madármentő Állomás Mályi – Bird Rescue on Sunday, April 26, 2020

Megosztás

Related posts