Csapatmunka: a DVTK Jegesmedvéknél is bevállalták a fizetéscsökkentést

Megosztás

A koronavírus okozta krízishelyzetre reagálva a DVTK Jegesmedvék vezetősége a hosszú távú működést szem előtt tartva csökkenti a sportolók és munkavállalók munkabéreit.

Annak érdekében, hogy a DVTK Jegesmedvék a járvány után is hasonló struktúrában tudjon működni, jelenleg kénytelenek vagyunk megszorító intézkedéseket hozni. A globális gazdasági helyzet ellenére az a célunk, hogy egyben tartsuk a jelenlegi állományunkat – mondta Egri István, a DVTK Jegesmedvék elnöke.

Sportolóinkkal, a menedzsment tagjaival, a stábtagokkal, az utánpótlásban dolgozókkal, és az egyéb munkavállalóinkkal közösen abban egyeztünk meg, hogy három hónapig, vagyis június 30-ig csökkentjük a munkabéreket átlagosan 30 százalékkal. Örülök és büszke vagyok rá, hogy mindenki pozitívan állt a megbeszélésekhez és a bércsökkentés mellett is elhivatottan folytatják munkájukat. Ez jól mutatja, hogy magukénak érzik a klubot. Bízom benne, hogy ebben az időszakban mindenki egészséges marad és hamarosan együtt készülhetünk a következő szezonunkra.

Megosztás

Related posts