A Búza téri piacon megrohamozták az ingyen maszkokat osztó rendészeket

Megosztás

A városvezetés közbenjárására a Miskolci Önkormányzati Rendészet munkatársai péntek reggel megkezdték az ingyen maszkok osztását a piacokon vásárló 65 év feletti miskolciak körében.

A rendészek kora délelőtti beszámolója szerint a vártnál nagyobb volt a látogatottsága a Búza téri piacnak, emiatt gyorsan elfogyott a pénteki kiosztásra tervezett több száz maszk.

A szakemberek sajnálattal tapasztalták, hogy az osztásnál megrohamozták őket, olyanok is vittek maszkot, akiknek volt ilyen védőfelszerelésük. A roham miatt a rendészeknek nehézséget okozott a 1,5 méteres távolság betartatása is.

Veres Pál Miskolc MJV polgármestere ezért arra kér mindenkit, hogy tartsák be a veszélyhelyzetre vonatkozó szabályokat, vegyék figyelembe a kormányzati, önkormányzati intézkedéseket.

Minden miskolci érdeke, hogy a járványveszélyt megfékezzük, ehhez azonban az kell, hogy figyeljünk egymásra.

A rendészek hetek óta kemény munkát végeznek, az első vonalban harcolnak a miskolciakért, dolgoznak a miskolci idősekért, napi szinten ellátják őket a szükséges élelmiszerekkel, gyógyszerekkel. Munkájukra szükség van, az ő egészségüket is védeni kell. Veres Pál ezért is kér minden miskolcit, hogy ők is vigyázzanak a rendészekre, tartsák be a szabályokat, rendelkezéseket. Minden intézkedés Miskolc, a miskolciak érdekében történik.

A Miskolci Önkormányzat (és mi is) azt kéri, hogy vigyázzunk egymásra!

miskolc.hu

Megosztás

Related posts