Melegételt visznek a kórházi dolgozóknak a DVTK szurkolói

Megosztás

Egymillió forint értékben biztosítanak változatos, minőségi étkezést a Miskolcon jelenleg járványügyi intézménynek nyilvánított Semmelweis Kórházban dolgozóknak hétköznaponként a diósgyőri ultrák.

Újabb nemes gesztussal hívták fel magukra a figyelmet a Diósgyőri VTK szurkolói: a Miskolcon járványügyi intézménynek nyilvánított Semmelweis Kórház dolgozói számára biztosítanak „változatos, minőségi” étkezést minden hétköznap egymillió forint értékben. „Így terveink szerint egy hónapon keresztül az esti ügyeletben lévő egészségügyisek, napi 40-70 fő, összesen 1000 adag ételt tudnak ingyenesen elfogyasztani, melyet a Diósgyőri Szurkolók finanszíroznak” – írják a Facebookon, majd így folytatják:

„A Szervezett Diósgyőri Szurkolói Csoportok és DSZK által szervezett akcióban mi csoporttagok is tevékenyen részt veszünk, így a főzésben és a szállításban egyaránt segítő kezet nyújtunk.
Köszönettel tartozunk a DVTK éttermét üzemeltető Szervián Kft.-nek, akik a klubbal közösen a kezdeményezés mellé álltak és biztosították a szükséges infrastruktúrát, személyzetet, valamint a DVTK az ételek napi szállításához egy mikrobusszal is hozzájárult.”

Megyünk tovább!Folyik a munka, 1 millió forint értékben biztosítunk, hétköznapokon változatos, minőségi étkezést a…

Posted by Ultras Diósgyőr on Tuesday, April 14, 2020

Megosztás

Related posts