Óriási öngólt lőtt a miniszterelnök saját legutóbbi videójával

Megosztás

A koronavírus-veszélyhelyzet kitörése óta Orbán Viktor minden nap önálló Facebook-videóval jelentkezik, amivel általában saját munkáját igyekszik dicsérni. A keddi vágás azonban nagyon fordítva sült el, ahogy azt az internetezők is gyorsan kiszúrták.

A miniszterelnök április 7-én látogatást tett a Korányi kórházban, ahol megtekintette az Országos Pulmonológiai Intézetben végzett munkát. Az internetezők azonban több fontos ellentmondást is kiszúrtak a rövid videó során.

Valamirevaló arcmaszk kizárólag a miniszterelnöknek jutott, az orvoson is csak a leggyengébb papírmaszk található, azt is rosszul vette fel. A legnagyobb pillanat azonban akkor következik el, amikor Orbán azt mondja, hogy MINDEN MŰKÖDIK… a következő vágásnál pedig a folyosón a csempe látványosan leperegve a falról, a háttérben pedig a lift nem működik.

Huszonhetedik nap. Országos Korányi Pulmonológiai Intézet // Day twenty-seven. National Korányi Institute of Pulmonology

Huszonhetedik nap. Országos Korányi Pulmonológiai Intézet // Day twenty-seven. National Korányi Institute of Pulmonology

Posted by Orbán Viktor on Tuesday, April 7, 2020

Mindezt egy kormányzati videóban láthatjuk, amit a miniszterelnök saját maga osztott meg. Utólag azt mondhatjuk, ez elég nagy ballépés volt, tökéletes képet adott arról, hogy a kormányzati kommunikációval ellentétben milyen állapotok uralkodnak.

Facebook

Megosztás

Related posts