Figyelem! Nem mindenhol ingyenes a parkolás Miskolcon

Megosztás

A borsodi megyeszékhelyen hétfőtől kötelező jelleggel ingyenessé tették a parkolást közterületen. Ugyanakkor figyelni kell, mert a rendelkezés nem kizárólagos hatályú, három parkolóházban változatlanul csak pénzért parkolhatunk.

Érintés nélkül váltható bérlet. A kormányrendelet értelmében április 6-tól díjmentes a parkolás Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő felszíni fizető várakozási területeken és a Régiposta utcai parkolóházban.

Az Európa téri, Patak utcai, illetve Hősök terei mélygarázsokban azonban továbbra is az általános rend szerint kell fizetni az igénybevételért.

Mélygarázsbérlet váltására vonatkozó információk:

Bérletváltási igényét az [email protected] e-mail címen jelezze, a bérlet érvényesség kezdő időpontjának megjelölésével. A kollégák a megadott névre, címre átutalásos számlát állítanak ki, amely válaszüzenetben (e-mailben) elektronikusan küldenek.

A számla átutalással történő rendezését követően a bérletet aktiválják, melynek megtörténtéről elektronikus úton, vagy sms útján értesítik.

A számla fizikai átvételről későbbiekben elektronikus úton nyújtanak tájékoztatást.Pótdíjkiszabással kapcsolatos panasz, kérdés esetén elektronikus elérhetőségünk: [email protected]
Parkolással kapcsolatos tájékoztatás,
információs vonal:
+36 46 357-128,
+36 20 478-7460

Borsodihir.hu

Megosztás

Related posts