Bozótvágóval és villáskulccsal akarták rendezni a vitákat

Megosztás

Előbbit egy háromfős csoport, utóbbit egy 25 éves miskolci férfi „vetette be” egy összeszólalkozás alkalmával.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Edelényi Rendőrkapitányság három tornanádaskai lakossal szemben. Egy 49 és egy 26 éves férfi, valamint egy 46 éves nő ment be április 6-án délután egy tornanádaskai családi ház udvarába.

Az ott lakó két ismerősüket előzetes szóváltást követően bozótvágó késsel, valamint teleszkópos bottal többször megütötték, melynek során a házigazdák könnyebben megsérültek. A rendőrök még a helyszín közelében elfogták a három elkövetőt, majd az Edelényi Rendőrkapitányságra történő előállításukat követően a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Egy nappal korábban történt egy másik eset is. Életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság B. Roland 25 éves miskolci lakossal szemben. A gyanúsított egy férfi ismerősével szólalkozott össze április 5-én egy társasház udvarán, majd B. Roland egy villáskulccsal ütötte meg vitapartnerét, aki életveszélyes sérülést szenvedett.

A sértett ezek után távozott a helyszínről, majd miután a lakásán rosszul lett, a hozzátartozói értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik kórházba szállították. A nyomozók a bejelentést követően előállították B. Rolandot, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

Borsodihir.hu

Megosztás

Related posts