Eltűnt villanyszerelők: Megvan a perdöntő bizonyíték, a befalazott markológép?

Megosztás

Áprilisban lesz két éve, hogy a győri építési vállalkozót, É. Imrét letartóztatták. Idáig az osztrák és a magyar nyomozók szinte csak sötétben tapogatóztak, feltételeztek, most fordulat állt be az ügyben és könnyen lehet, hogy meg is van a kellő bizonyíték.

Imrét előbb az egy héttel azelőtt eltűnt Mácsik Zoltán, később az akkor már három éve kámforrá vált O. Vilmos megölésével gyanúsították meg. A férfi jelenleg házi őrizetben van.

A Blikk információi szerint az ügyben nem csak a magyar, de az osztrák hatóságok is nyomoztak, ráadásul olyan bizonyítékok is előkerültek, amik akár perdöntőek is lehetnek. É. Imre megbízója, az osztrák H. A. pincéjében befalazva ugyanis egy markológépet és két betonkeverőt találtak. A markolót az egyik eltűnt, O. Vilmos bérelte ki még 2015. június 2-án Bécsben, vissza azonban már nem vitte.

“Számomra egyre valószínűbb, hogy a gyilkos, miután megölte a két vállalkozót, azok holttestét elégette a Győr melletti kis házánál, majd a maradványokat kivitte Ausztriába, ahol a markoló segítségével eltüntette azokat” – magyarázta dr. Lichy József, a Mácsik család jogi képviselője.

Borsonline.hu

Megosztás

Related posts